De Mix & Match App: Swipe jouw favoriete pot-plant combinatie

Mix & Match met de Capi app

Wanneer je een pot met een plant wilt combineren, wil je natuurlijk graag weten of het een goede match is. Om je daarbij te helpen is er nu de Mix & Match app voor de iPad van Capi Europe.

Capi Europe heeft een brede collectie met verschillende stijlen en heeft een pot voor elke persoonlijke smaak. Selecteer je favoriete pot en bekijk welke plant daar het mooiste bij past.

Nu nog een mooi plekje in huis of in de tuin vinden! Bekijk je favoriete match real-time of plaats de pot-plant combinatie in een gemaakte foto.

Jouw ideale match gevonden? Bekijk dan snel de verkoopmogelijkheden in de app, online of in de winkel.

Laat je inspireren met de Capi swiper en bekijk de verschillende collecties. Heb je al in gedachte waar je voor wilt gaan? Maak dan gebruik van de handige filter in de app. Hiermee kun je selecteren op collectie, vorm of kleur van de pot en kun je selecteren op type plant.

Via de info button kun je meer lezen over je geselecteerde pot of plant. Leer meer over de unieke producteigenschappen van de pot en bekijk in welke kleuren of maten de pot beschikbaar is. Ook handig in de app, alles over de verzorging van je plant om het je gemakkelijk te maken.

Heb je de perfecte match gevonden? Sla deze dan meteen op in je favorieten zodat je deze later terug kunt bekijken. Je kunt zoveel pot-plant combinaties opslaan als je wilt en zo een groene oase creƫren in je tuin of interieur.

Bekijk je favoriete pot-plant combinatie real-time met de camera van de iPad in je tuin of interieur. Je kunt je match ook plaatsen in een gemaakte foto en meteen het resultaat zien!

Wanneer je je favoriete pot gekozen hebt kun je via de bestelbutton de pot online kopen via onze partner Potonline.nl of je kunt andere verkoopmogelijkheden online of in de buurt bekijken.

Laat je inspireren door de mooie pot-plant combinaties!